Kreu Për kë? Çfarë bën Implementimi Demo Veçoritë Klientë Çmime Kontakt
Kërkoni kamarierë dhe nuk po gjeni të duhurit ?!

- kamarieri.com ju ndihmon.

 •   Zgjidhje inovative, e krijuar për të ndihmuar në ofrimin e një shërbimi të jashtëzakonshëm ndaj klientit.
 •    Po si ....
Po si?

- Vetem me nje app. mobile dhe internet ne smartphone-in e kamarierit:

 •   Kamarieri kryen porosi direkt nga tavolina e klientit!
 •   Kamarierët organizohen në zona menaxhimi!
 •   Kamarieri printon bono porosi te printeri i barit, banaku, guzhina, piceria ... etj dhe përmbledhëse në printerin e kasës direkt nga celulari.
 •   Kamarieri printon bono permbledhese per shefin e kuzhines, kasen ... etj.
 •   Nuk ju mjaftojnë këto aftësi...
Nuk ju mjaftojnë këto aftësi?

- Përdorni teknologjinë QRCode në tavolinë dhe klienti bëhet një personal kamarier dhe i ofroni mundësinë:

 •   Ndërfaqe në 10 (gjuhë të huaja) !
 •   Menu dixhitale 10 (gjuhë të huaja)!
 •   Të thërrasi kamarierin.
 •   Të realizojë porosi.
 •   Të japë vlerësim (rate) për shërbimin, ushqimin, ambientin dhe me foto.
 •   Të japë vlerësim (rate) për ushqime të caktuara dhe me foto.
 •   Ti tërheqi vëmendjen klientit për produkte të caktuara.
 •    Kamarieri lajmërohet në kohë reale për thirrjet dhe porositë. Të aprovojë porositë. Menaxheri monitoron marrëdhënien dixhitale klient - kamarier.
 •   Çfarë duhet nga ju...

Çfarë duhet nga ju?

- Vetëm internet në smartphone-in e kamarierit.

 •   Sa i sigurtë është...
Sa i sigurtë?

- 99%. Aplikimi i metodologjisë TFA (two factor authentication) nuk lë vend për pasiguri.

 •    Sa kohë duhet për ta implementuar ...
Sa kohë duhet për ta implementuar?

- 70 minuta gjithsej.

 •    Konfigurim i llogarisë në platformë 10 minuta.
 •    Konfigurim i vendodhjeve dhe printim i QR Codeve 10 minuta.
 •    Konfigurim i artikujve nëse i dispononi në format elektronik 10 minuta.
 •    Instalimi i shërbimit për konfigurimin e printimit 10 minuta.
 •    Trajnimi 10 minuta.
 •    Integrohet me sistemet e tjera të menaxhimit dhe sistemet fiskale ...
Integrohet me sistemet e tjera të menaxhimit dhe sistemet fiskale?

- Lehtësisht dhe në mënyrë të sigurt.

 •    Kërkoni demostrim ...
Kërkoni demostrim?

- Kliko këtu

 •    Sa kushton ...
Sa kushton?

- Shumë më pak se një kamarier në muaj. Kliko këtu për informacion.

Për kë?

 •   Biznesi që është në kërkim të kamarierëve dhe nuk po gjeni të duhurit?
 •   Biznesi që kërkon të zvogëlojë kohën e pritjes të klientit dhe menaxhimin e marrëdhënies klient-kamarier-menaxher.
 •   Biznesi që kërkon të minimizojë kontaktin e stafit me klientin.
 •   Biznesi që ka ambiente shërbimi të ndara në zona me sipërfaqe të konsiderueshme dhe të organizuar në bar, restorant, piceri, pishina … etj.
 •   Biznesi që ka vendodhje shërbimi të organizuara në zona si cadra, tavolina, dhoma hoteli … etj.
 •   Biznesi që ka staf shërbimi (kamarierë) të organizuar në zona shërbimi.
 •   Biznesi që ka një larmishmëri klientësh vendas dhe të huaj.

DOWNLOAD

Download the app in AppStore, Google Play or Microsoft Store.

App

Çfarë bën kamarieri.com?

Klienti mund të skanojë QRCode në tavolinë dhe të shtypi butonin Kërko Shërbim/Call Service. Kamarieri që mbulon këtë vendodhje në kohë reale i vjen njoftimi në app. mobile ne smarphone me sinjal dridhje.

Klienti mund të skanojë QRCode në tavolinë dhe të shtypi butonin Kërko Shërbim/Call Service. Kamarieri që mbulon këtë vendodhje në kohë reale i vjen njoftimi në app. mobile ne smarphone me sinjal dridhje.

  Mundëson shikimin e menusë në 10 gjuhë të ndryshme. (Shqip, Anglisht, Italisht, Spanjisht, Gjermanisht, Frengjisht,Rusisht, Polonisht, Cekisht, Greqisht)
  Organizim fantastik i menusë sipas kategorive dhe shumë e lehtë në kërkim produkti me anë të emrit,atributeve të produktit
  Evidentimin e produkteve për të cilat kërkoni ti tërhiqni vëmendjen klientin.
  523 imazhe gati për të evidentuar produktet nga klienti (nëse kërkoni menunë ti keni me foto). Mund ti personalizoni me imazhet tuaja.

  Klienti mund të bëjë vetë porosi direkt nga vendi ku është ulur. Kjo porosi i shfaqet kamarierit në app. mobile i cili mbulon këtë vendodhje dhe konfirmon ose realizon porosi të re për këtë vendodhje.

  Kamarierët të ndarë në zona shërbimi bëjnë porosi dhe menaxhojnë porositë dhe thirrjet e klientit nga zona që mbulojnë (çadra, tavolina.. etj).

  Stafi, kamarieri lajmërohet me zë të pajisjes / drithje të pajisjes / printim të njoftimit në kohë reale deri në shikimin e kërkesës apo porosisë së klientit.

  Menaxheri nxjerr raporte për reagimin e stafit dhe kohën e shërbimit.

  Menaxhim të printimeve të porosive sipas vendodhjes së klientëve, grupit të artikujve ose printimit default e vendosur nga menaxheri.
  Integrim me sistemet e menaxhimit të brendshëm si platformën e fiskalizimit.

Implementimi

Klienti mund të skanojë QRCode në tavolinë dhe të shtypi butonin Kërko Shërbim/Call Service. Kamarieri që mbulon këtë vendodhje në kohë reale i vjen njoftimi në app. mobile ne smarphone me sinjal dridhje.

  Një llogari në platformën kamarieri.com.
  Internet në smartphone-t e stafit.

Nëse kërkoni ndërveprim me klientin për të parë menu apo të thërrasë shërbimin
  Kodifikim të vendodhjeve me qrcode-et përkatës (nëse do përdorni shërbimet Kërko shërbim, Menu Dixhitale, Klienti bën porosi. Ky qrcode është lehtësisht i printueshëm dhe eksportueshëm(.pdf) nga platforma kamarieri.com.

  Konfigurim i llogarisë në platformë 10 minuta.
  Konfigurim i vendodhjeve dhe printim i QR Codeve 10 minuta.
  Konfigurim i artikujve nëse i dispononi në format elektronik 30 minuta
  Instalimi i shërbimit për konfigurimin e printimit 10 minuta.
  Trajnimi 10 minuta.

App

Demo

Klienti mund të skanojë QRCode në tavolinë dhe të shtypi butonin Kërko Shërbim/Call Service. Kamarieri që mbulon këtë vendodhje në kohë reale i vjen njoftimi në app. mobile ne smarphone me sinjal dridhje.

App

Download app. për android smartphone Këtu


  Klienti skanon QRcode Hyrje
App

  Kamarieri
Adresa: Hyrje
Kodi përdoruesit: [email protected]
Fjalëkalimi: 123


  Menaxheri app. mobile
Adresa: Hyrje
Kodi përdoruesit: [email protected]
Fjalëkalimi: 123


  Menaxheri kompjuter
Adresa: Hyrje
Kodi përdoruesit: [email protected]
Fjalëkalimi: 123


Veçoritë

I shpejtë

Miqësor

I Qartë

Nuk konsumon

I Saktë

Në re

Kudo

Kapacitet minimal

I Sigurtë

I Qëndrueshëm

I lidhur

I thjeshtë

Klientë

Kafe Pallati BAR Tiranë, Shqipëri

Cabo del Mar, Restorant Himarë Shqipëri

Stephen Seaside Hotel, Dhërmi Shqipëri

FAST FOOD ALBANIA, Tiranë Shqipëri

African beach - club, Ksamil, Sarandë Shqipëri

Stephen Seaside Hotel, Dhërmi Shqipëri

I Saktë

Në re

Kudo

Kapacitet minimal

I Sigurtë

I Qëndrueshëm

I lidhur

I thjeshtë

Çmime

Zgjidhni planin tarifor që ju përshtatet.
Basic,Medium, Max, Premium

Abonimet pranohen 6, 12 mujore
* Abonimet 6 mujore për paketën Max,Premium kanë 1 muaj falas
* Abonimet 12 mujore për paketën Max, Premium kanë 2 muaj falas.

* Abonimet 6 mujore për paketën Basic,Medium kanë tarifë njëherë startup € 100
* Abonimet 12 mujore për paketën Basic,Medium kanë tarifë njëherë startup € 50
* Abonimet 6 mujore për paketën Max,Premium kanë tarifë njëherë startup € 0
* Abonimet 3,4 mujore për paketën Max,Premium kanë tarifë njëherë startup € 100

 • Basic
 • Kërko shërbim (Call Service)
 • Menu Dixhitale
 • App (Android,Iphone) për kamarierët dhe menaxherin
 • 50 Vendodhje (tavolina, cadra, dhoma...)
 • 08:30 16:30 Suport
 • € 20

 • Medium
 • Kërko shërbim (Call Service)
 • Menu Dixhitale
 • App (Android,Iphone) për kamarierët dhe menaxherin
 • 50-100 Vendodhje (tavolina, cadra, dhoma...)
 • 08:30 16:30 Suport
 • € 35

 • Premium
 • Kërko shërbim (Call Service)
 • Menu dixhitale
 • Klienti bën porosi
 • App (Android,Iphone) për kamarierët dhe menaxherin
 • 50-100 Vendodhje (tavolina, cadra, dhoma...)
 • 08:30 16:30 Suport
 • € 40

 • Enterprise
 • Kërko shërbim (Call Service)
 • Menu dixhitale
 • Klienti bën porosi
 • Kamarieri bën porosi
 • App (Android,Iphone) për kamarierët dhe menaxherin
 • App për printim, integrim me sistemin tuaj të menaxhimit(fiskalizimin)
 • 50-100 Vendodhje (tavolina, cadra, dhoma...)
 • 08:30 16:30 Suport
 • € 80

 • Premium
 • 1000 Photos
 • 50 Features
 • No Ads
 • Endless Support
 • € 99

Funksione Basic Medium Max Premium
Kërko shërbim (Call Service)
Menu Dixhitale (10 gjuhë, jo google translate)
Evidentim të artikullit ose grup artikujsh
Klienti të bëjë porosi
Kamarieri të bëjë porosi
Kamarierët të ndahen në zona shërbimi
Kamarieri të njoftohet për kërkesat, porositë e klientit
Workflow porositë të konfirmohen nga kamarieri
Guzhina të konfirmoje për kamarierin, arka ta dorëzojë te motoristi, motoristi të konfirmoj delivery të klienti
App mobile për menaxherin
App. Mobile për stafin (kamarier)
Printim të kërkesës për shërbim(Call Service)
Printim bono sipas nivelit të artikujve
Printim bono sipas nivelit të vendodhjes
TFA (Two factor authentication)
Ndërveprim me sistemet e menaxhimit
Ndërveprim me platforma fiskale
Nr Vendodhjeve 1-50
Nr Stafit (Kamarier) 1-5
Support (08:30 16:00)
€ 20 / Muaj € 35 / Muaj € 60 / Muaj € 85 / Muaj
Shtesa opsionale
Për çdo (1-50) vendodhje shtesë + € 10 / Muaj + € 10 / Muaj + € 10 / Muaj + € 10 / Muaj
Për çdo (1) Kamarier shtesë + € 5 / Muaj + € 5 / Muaj
Funksione Basic Medium
Kërko shërbim (Call Service)
Menu Dixhitale (10 gjuhë, jo google translate)
Evidentim të artikullit ose grup artikujsh
Klienti të bëjë porosi
Kamarieri të bëjë porosi
Kamarierët të ndahen në zona shërbimi
Kamarieri të njoftohet për kërkesat, porositë e klientit
Workflow porositë të konfirmohen nga kamarieri
Guzhina të konfirmoje për kamarierin, arka ta dorëzojë te motoristi, motoristi të konfirmoj delivery të klienti
App mobile për menaxherin
App. Mobile për stafin (kamarier)
Printim të kërkesës për shërbim(Call Service)
Printim bono sipas nivelit të artikujve
Printim bono sipas nivelit të vendodhjes
TFA (Two factor authentication)
Ndërveprim me sistemet e menaxhimit
Ndërveprim me platforma fiskale
Nr Vendodhjeve 1-50
Nr Stafit (Kamarier) 1-5
Support (08:30 16:00)
€ 20 / Muaj € 35 / Muaj
Shtesa opsionale
Për çdo (1-50) vendodhje shtesë + € 10 / Muaj + € 10 / Muaj
Për çdo (1) Kamarier shtesë
Funksione Max Premium
Kërko shërbim (Call Service)
Menu Dixhitale (10 gjuhë, jo google translate)
Evidentim të artikullit ose grup artikujsh
Klienti të bëjë porosi
Kamarieri të bëjë porosi
Kamarierët të ndahen në zona shërbimi
Kamarieri të njoftohet për kërkesat, porositë e klientit
Workflow porositë të konfirmohen nga kamarieri
Guzhina të konfirmoje për kamarierin, arka ta dorëzojë te motoristi, motoristi të konfirmoj delivery të klienti
App mobile për menaxherin
App. Mobile për stafin (kamarier)
Printim të kërkesës për shërbim(Call Service)
Printim bono sipas nivelit të artikujve
Printim bono sipas nivelit të vendodhjes
TFA (Two factor authentication)
Ndërveprim me sistemet e menaxhimit
Ndërveprim me platforma fiskale
Nr Vendodhjeve 1-50
Nr Stafit (Kamarier) 1-5
Support (08:30 16:00)
€ 60 / Muaj € 85 / Muaj
Shtesa opsionale
Për çdo (1-50) vendodhje shtesë + € 10 / Muaj + € 10 / Muaj
Për çdo (1) Kamarier shtesë + € 5 / Muaj + € 5 / Muaj